Followers

Friday, September 3, 2010

Friday morning

Olla ! Oyyehh, ak tak dtg sek td, nnyaahaha. Baru berazam utk dtg sek utk hantar assignment pa, tp mak i mntak tlg amekkan gmba anak-anak muridnya. Bestnye mak. Terima kasih lah ismat ye, sbb ko dh blk pg, so ak lah yg take over ko pnye tugas, graciass. Assignment pa pula, ak menugaskan amirul yg hantarkan, heheh. Thanks ye classmate.

Subuh2 lg ak dh mndi, siap2 pkai bju Mango, heheh saje je bgtau. Mango dh expired dh, cehh. Lepas bg assignment ak tu, blah blah blah, smpai lah dkat Tabika KEMAS tmpt umi i mengajar. Dkat je D'punggai, bkn chalet tu ye^^Then lama punya tunggu, dtg lah bdk2 kecik. Semua diam je, konon baik lah tu sbb ad ak. Mak ak kate. Tak smpai 10 minit, dh jumpe geng2, bpk dy. Bpinar bjik mata tgk bdk2 lari satu class. Ak pun start lah amek gmba gelagat2 bdk kecik. Ad yg malu lah ap lah. Mcm2 ak suruh, ' adik ddk sini ', 'eh senget sikit', 'ok ddk tegak2', 'senyum lah !' 1 2 3 ! Tersenyum2 tgk bdk-bdk kecik ni punye gelagat. Hahaha. Tp ad pasangan ni, cute gila. Umi i kate dyrang bersaudara, mak saudara vs ank saudara. Also ad bdk laki, heheh cute gilaa, Ak cop dulu ! Hahaa

Ini bkn kembar ye=)

Haa, ini lah dy. Ak punya ak punya^^

Punggai's Otai, heheh

I loikee *bdk kecik dpn nih mcm barbie doll la

Dpn ak punya, duhh-,-

Terigat zaman dulu kala^^

Okay, mula2 layan karenah dyrang, ak blh sabar lg. Last2, hangkau ak pkai jerit je. Puas hati ak, astaghafirullahalazim, bulan puasa mai^^ Heh, tkpe dh lepas. Itu lah sebahagian yg ak snap pg td, amacam ? Blh bt duit nih-,- J2 classmates love money$$$$$ Hee,

No comments:

Post a Comment